Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Mam ogromny problem. Po zainstalowaniu programu mszafir, płatnik podczas dokonania "podpisu kwalifikowanego" nie wzbudza programu do podpisu CloudSigner. Nie ma możliwości wpisania kodu -niezbędnego do podpisu. Czy ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać?
proszę sprawdzić czy dowolny dokument Worda lub PDF można podpisać tym certyfikatem.
Można. Podpisuje pdf-y w programie szafir. Loguje się do stron na ten certyfikat. Wiec certyfikat działa. Nie wzbudza się jedynie w płatniku:(( Plizz kto ma jakiś pomysł - bo mam z tym problem już 2-gi miesiąc.
Mam ten sam problem. W płatniku nie działa, natomiast w Adobe bez problemu startuje i wyzwala okienko do podpisu. Również proszę o pomoc.
Też mam ten sam problem-podpisuje wszystko oprócz Platnika Rozwiązał ktoś to już może?
Podbijam temat. Okno mSzafir nie wywołuje się w płatniku
W razie w udało się problem rozwiązać, zapraszam w razie w do kontaktu.
W razie w udało się problem rozwiązać, zapraszam w razie w do kontaktu.
Napisz proszę jak Ci się to udało.
Działa po dodaniu dodatkowego klucza w rejestrze Windows.
A czy możesz napisać jaki dodatkowy klucz dodać w rejestrze Windows i jak to zrobić?
Jest instrukcja na stronie KIR, jednak mi to rozwiązanie nie działa na WIN 8/
Na WIN 10 udało mi się to obejść za pomocą wpisu w rejestrze zgodnie z załączonym PDF.
Pozdrawiam
AN
Pierwszy Tomek to inny Tomek niż w drugiej wypowiedzi
- Temat dało się obejść i rozwiązać, to prawda, nie wiem na jak długo, ale można,
- Wpis do rejestru nie rozwiązuje problemu na wielu systemach.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.004 sekund, wykonano 7 zapytań - Pamięć użyta: 570.87 kB (Maksimum: 595.32 kB) ]