Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam.
Przy próbie wysyłki zestawu dokumentów pojawia się błąd krytyczny 69004101, komunikat brzmi "Brak raportu za ubezpieczonego zgłoszonego przez płatnika". W rejestrze ubezpieczonych widnieje, że pracownik ten jest nadal zgłoszony, mimo że wyrejestrowałem go we wrześniu (ZUS ZWUA). Co należy zrobić by pozbyć się tego błędu krytycznego?
Przy próbie wysyłki zestawu dokumentów pojawia się błąd krytyczny 69004101, komunikat brzmi "Brak raportu za ubezpieczonego zgłoszonego przez płatnika". W rejestrze ubezpieczonych widnieje, że pracownik ten jest nadal zgłoszony, mimo że wyrejestrowałam go( nabył prawa do emerytury i otrzymał decyzję z ZUS -ZUS ZWUA i zarejestrowałam z nowym kodem 011010). Co należy zrobić by pozbyć się tego błędu krytycznego?
Witam.
Przy próbie wysyłki zestawu dokumentów pojawia się błąd krytyczny 69004101, komunikat brzmi "Brak raportu za ubezpieczonego zgłoszonego przez płatnika". W rejestrze ubezpieczonych widnieje, że pracownik ten jest nadal zgłoszony, mimo że wyrejestrowałem go we wrześniu (ZUS ZWUA). Co należy zrobić by pozbyć się tego błędu krytycznego?
Witam.
Przy próbie wysyłki zestawu dokumentów pojawia się błąd krytyczny 69004101, komunikat brzmi "Brak raportu za ubezpieczonego zgłoszonego przez płatnika". W rejestrze ubezpieczonych widnieje, że pracownik ten jest nadal zgłoszony, mimo że wyrejestrowałem go w czrewcu (ZUS ZWUA). Co należy zrobić by pozbyć się tego błędu krytycznego?
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.004 sekund, wykonano 7 zapytań - Pamięć użyta: 506.53 kB (Maksimum: 513.63 kB) ]